Powered by SVOL

31 mei 2017

Roy naar Nederlands Kampioenschap Office bij Microsoft

Eerder lazen we al dat Roy Minnema, leerling van onze school, als eerste geslaagd is voor zijn Officieel Microsoft Office Specialist Examen.
Vandaag werd bekend dat hij geselecteerd is voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap Office dat Slim.nl organiseert op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol! Hij behoort daarmee tot een select gezelschap!
 
 
Aanstaande vrijdag, 2 juni, doet Roy met nog 24 jongens en meisjes uit de leeftijd 13 tot 22 jaar mee aan dit NK Office. Zij zijn stuk voor stuk helden in Word of Excel en weten zo goed met deze programma’s om te gaan dat zij zich allemaal hebben gecertificeerd als Microsoft Office Specialist.
 
 
De finalisten maken een compleet nieuw examen bij Microsoft en volgen daarnaast workshops over de Micro:bit en de HoloLens.
 
 
De student die het examen het beste heeft gemaakt gaat eind juli naar het Wereldkampioenschap Office in Disneyland, Los Angeles. Alles geheel verzorgd en betaald! Ook de docent van de leerling mag mee dus je kunt je voorstellen dat mevrouw Ford Roy extra hard gaat aanmoedigen.
 
 

< Ga terug


Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl
X
X